Tréninkové centrum Polygon

Kde se mohou řidiči zdokonalit?

Mít v dnešní době řidičský průkaz – to je snad povinnost. Zřizují si ho hlavně ti lidé, kteří bydlí na vesnici a do práce musí dojíždět. Jelikož autobusy nejsou zrovna nejspolehlivější, raději mají automobil, díky kterému se nemusí ohlížet na jízdní řády hromadné dopravy. Jenže ne každý řidič je dobrý řidič. Každý řidič by měl dbát na to, že je třeba se neustále zdokonalovat. K tomu slouží i tréninkové centrum Polygon, které bylo nyní otevřeno v areálu Masarykova okruhu.

Toto nové tréninkové centrum bylo otevřeno po dlouhých osmi měsících, během kterých výstavba probíhala. Samozřejmě tento brněnský polygon nebude sloužit jenom běžným řidičům, kteří zde budou moct zdokonalovat své řidičské schopnosti, ale budou se zde školit záchranáři, policisté a taky hasiči.

Jedná se o multifunkční centrum, které nedávno bylo otevřeno veřejnosti. Řidiči zde projdou školou bezpečné jízdy a díky nasimulovaným dopravním situacím se budou cítit jako v běžném provozu, v němž denně jezdí. Skvělé na tomto centru je to, že je přizpůsobeno kamionům i motocyklům.