Noc divadel zamíří i do Brna!

Noc divadel zamíří i do Brna!

V současné době je tím nejoblíbenějším druhem zábavy ta kulturní. Lidé už nechtějí posedávat na gauči a nechtějí sledovat seriály, které jdou stále dokola. Chtějí vidět nějaké představení, které v nich vyvolá mnohem více emocí než filmy. Navštěvují proto divadlo. Divadelní hry jsou skutečně velice oblíbené, vždyť neustále jsou divadelní představení vyprodaná. Pokud i vy milujete tento druh kultury, rozhodně byste se měli vydat do měst, v nichž probíhá Noc divadel 2017.

Tato noc probíhá například v Praze, ale taky probíhá i v Brně (a samozřejmě v dalších jiných městech). Tento festival nabízí návštěvníkům divadelní představení během noci. Během noci si taky účastníci festivalu budou moct prohlédnout to, co jim běžně bývá utajeno – například zákulisí divadel.

Tento velmi oblíbený festival je součástí evropského projektu, který se jmenuje European Theatre Night. Jeho cílem je prezentovat divadlo tvořivým a trochu netradičním způsobem. Tento festival probíhá letos už devátým rokem a vždy probíhá třetí listopadovou sobotu, tedy letos se na tento festival můžeme těšit 18. listopadu.