Léto v Brně. Co se dělo?

Léto v Brně. Co se dělo?

Letošní léto jsme byli nuceni zůstat v republice, proto se řada lidí začala zajímat o dění ve městě, kde žije. Některá města měla opravdu co nabídnout, k nim se řadí i Brno. To pro své návštěvníky nebo občany přichystalo celou spoustu letních akcí, a to včetně letního kina, kde se promítali starší i nové filmové snímky.  

Léto v Brně se však neneslo jenom ve znamení letního kina. Velice lákavou akcí byl pivní festival, který probíhal na náměstí Svobody. Během unikátního pivního festivalu se představily nejen pivovary, ale také minipivovary z celé České republiky, které samozřejmě doplňovaly i stánky s občerstvením nebo nejrůznější food trucky.  

Mnohá místa v Brně nabízela také noční prohlídku. Například Kostnice u sv. Jakuba nabízela noční prohlídku za doprovodu svíček, která byla plná tajemna.  

Léto se v Brně neslo také ve znamení festivalů, a to nemluvíme jenom o zmiňovaném pivním festivalu, který se konal na náměstí Svobody. I když festivaly nebyly v takovém duchu, v jakém je známe, konaly se jejich různé alternativy, jež zpříjemnily návštěvníkům dlouhé letní dny.