BOZP a PO

Vyřešte BOZP a PO rychle a levně, přesto profesionálně

Z nedávných statistik vyplývá, že je mezi námi až čtyřicet procent podnikatelů, kteří nemají ani zdání o tom, co je to bezpečnost práce nebo požární ochrana. Je to opravdu smutné, zejména pokud si vezmeme, že na tuto nevědomost mohou podnikatelé doplatit. V případě, že by na dveře podniku zaťukala kontrola ze státní správy, jsou podnikatelé “nahraní”. Když se totiž přijde na to, že zákonné povinnosti v podobě BOZP a PO nejsou vyřešené (a že se na to přijde), bude nevědomému podnikateli udělena pokuta, která dosahuje až stovek tisíc korun. Nemůžeme se tedy divit, že v minulosti takto vysoká pokuta zruinovala zejména menší živnostníky a drobné podnikatele, kteří také musí mít vyřešené BOZP a PO.

Pro mnohé podnikatele je však BOZP a PO doslova záhada. Nevědí, jak správně vyřešit tyto dvě oblasti, proto přemýšlí, jak to udělat, aby měli oblasti vyřešené, přesto se na řešení BOZP a PO nemuseli podílet.

Nemusíte dumat dlouho nad řešením situace, stačí, když využijete služeb, které poskytují firmy, jež se na BOZP a PO zaměřují.

Jaká firma se o BOZP a PO postará nejlépe?

Otázkou mnohých podnikatelů v takové situaci je, jaká firma se o BOZP a PO postará nejlépe. Rozhodujte se na základě referencí a recenzí, v nichž jsou obsaženy zkušenosti stálých, ale také dřívějších klientů.

Jaká firma se pyšní skvělým hodnocením?

Mezi nejlépe ohodnocenými firmami, které se zaměřují na BOZP a PO, bychom našli také firmu Extéria, která je přední společností poskytující poradenství v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany. Klienti nejvíce chválí nízké ceny, které nemají dopad na kvalitu poskytovaných služeb, mimo jiné chválí také telefonickou podporu, která je vždy k dispozici.

Oceňují mimo jiné to, že se nemusí platit nikdy nic navíc a že je možné zajít si pro radu na jakoukoli pobočku (nemusí se chodit jen na tu, kde byla zřízena smlouva).