Tragédie u propasti Macocha, o život přišla matka s dvěma dětmi

Tragédie u propasti Macocha, o život přišla matka s dvěma dětmi

Tragédie, která zasáhla obyvatele Česka, se udála v Moravském Krasu, a to přímo u známé propasti Macocha. Svůj život se zde rozhodla ukončit mladá žena, která s sebou přibrala i své dvě děti. Jak vyšetřování pokračuje, a jsou na Macoše nějaká omezení?

Vzala s sebou i své děti

O víkendu Česko zasáhla zdrcující zpráva o tom, že do nejznámější české propasti Macocha skočila spolu se svými dětmi mladá žena. Podle médií se jednalo o třicetiletou ženu, jejíž děti byly ve věku dva a čtyři roky. Pád do propasti nikdo z nich nepřežil.

Přečtěte si také: KOHO SE VLÁDNÍ BALÍČEK NEJVÍCE DOTKNE?

Paní, nedělejte to

Dle svědectví ženy, která pracuje v místním stánku, slyšela v době nehody silný dětský pláč a křik. Poté ven vyběhl také číšník, který křičel: Paní, nedělejte to! Následně žena skočila. Po ženě a dětech zbyl na můstku pouze kočárek.

Punkevní jeskyně opět v provozu

Místo tragédie bylo ještě ten den uzavřeno, ovšem už v sobotu mohli návštěvníci opět zavítat do Punkevních jeskyní i okolí. Horní a Dolní můstek u propasti jsou veřejně přístupná místa, právě ta byla na nějakou dobu po tragédii uzavřena.

Přečtěte si také: Vyměňte korporát za vlastní podnikání

Macocha je nejznámější propastí v Moravském krasu a hloubka její suché části dosahuje až 138 metrů. I v minulosti byly zaznamenány případy lidí, kteří se do propasti rozhodli skočit a ukončit tak svůj život.