BOZP a PO

Už máte ve firmě vyřešeno BOZP a PO?

BOZP a PO jsou oblasti, které musí mít ze zákona vyřešené každá společnost. Nezáleží na tom, jestli se jedná o velkého podnikatele nebo o drobného živnostníka, jedná se o zákonnou povinnost a přes to vlak nejede. Bohužel stále se u nás najdou podnikatelé, kteří nevědí, co to bezpečnost práce nebo požární ochrana je. Na svou nevědomost mohou doplatit, a to v případě, že přijde neohlášená kontrola ze státní správy, která jim za nevyřešené BOZP a PO může udělit pokuty ve výši i několik set tisíc korun. Nepatřete k nim a raději využijte služeb firem, které se na bezpečnost práce a požární ochranu zaměřují.

Firem, které se specializují na oblasti BOZP a PO je mnoho. Proto je velice těžké vybrat si jednu, které svěříme svou firmu do rukou. Abyste nemuseli zdlouhavě pátrat v seznamu firem, které se na BOZP a PO zaměřují, přinášíme vám tip – tím tipem je firma Extéria.

Proč volit firmu Extéria?

Důvodů, proč to zkusit právě s Extérií, je několik. Hlavním důvodem je ovšem to, že se firma řadí mezi dlouhodobě prosperující společnosti, což ostatně dokazuje fakt, že se jedná o největší síť poradenských kanceláří BOZP a PO v České republice. Firma se však před několika lety rozšířila i na Slovensko, kde míří ke stejnému cíli.

Co se týče služeb, firma zpracuje veškerou dokumentaci týkající se BOZP a PO, samozřejmě si vezme na starost případné aktualizace, dále také provede kontroly pracovišť dle Zákoníku práce. Pokud dojde k úrazu ve firmě, i toho se firma ujme.

Nízká cena, profesionalita, vstřícnost

Pokud si budete pročítat reference a recenze na internetu, ujistíte se, že se jedná o skutečně férovou společnost, která je zároveň vstřícná a spolehlivá. Bývalí či stálí klienti vychvalují zejména profesionální přístup, s jakým přistupují ke každému klientovi bez ohledu na to, jestli se jedná o drobného živnostníka nebo velkopodnikatele.  Zároveň jsou chváleny nízké ceny za velice kvalitní služby.