Hodnocení Brna americkými novináři

Co říkají američtí novináři na Brno?

V květnu jste si mohli všimnout zvýšeného množství anglicky mluvících lidí, kteří se Brnem pohybovali. Dost možná jste narazili na padesátku novinářů, kteří přijeli ze západního pobřeží Spojených států amerických, aby ohodnotili město Brno a nafotili ho tak, jak ho během svého pobytu poznali. Většina z amerických novinářů byla ve druhém největším městě úplně poprvé, proto se pojďme podívat na to, jak se jim zde líbilo.

Brňané mohou být nadšení, protože američtí novináři toto krásné město hodnotili velice pozitivně. Zaujal je především autentičnost a káva. Ulice bez turistů jsou obrovským plus podle amerických novinářů, mohli si prý skvěle vychutnat krásy, jaké Brno nabízí. Ulice bez turistů jsou podle novinářů tím hlavním rozdílem, který je mezi Brnem a Prahou. Prahu znají jako své boty, bohužel je o turisty bohatší.

Padesátka novinářů se shodne na tom, že vybrat ten nejzajímavější zážitek by bylo pořádně těžké. Všichni jsou však rádi, že se do Brna podívali, protože většina z nich ani netušila, že tak krásné město vůbec existuje.