Hledají se dobrovolníci do olympijských parků!

Hledají se dobrovolníci do olympijských parků!

Zima je tady, což znamená, že se nejen blíží vánoční svátky, ale taky se nám pomalu ale jistě blíží Zimní olympijské hry, na které se těší hlavně všichni nadšenci sportů. Zhruba za pětadevadesát dní se otevřou brány olympijských parků, které najdeme v celé České republice. Samozřejmě i ten brněnský se otevře. Brněnský olympijský park najdeme na brněnském výstavišti. A právě tento park nyní hledá potřebné množství dobrovolníků, kteří by se ujali vítání návštěvníků a jiných pomocných prací.

Těchto parků je v celé republice hned několik a každý hledá potřebné množství zájemců. Do každého parku se hledá zhruba tři sta zájemců, který by mohli pomoct mezi 9. až 25. únorem příštího roku. Právě díky dobrovolníkům vždy vzniká skvělá atmosféra na pracovišti a hlavně jde akce podle plánů a naprosto hladce.

Dobrovolníkem může být každý, komu je minimálně sedmnáct let. Samozřejmě se musí jednat i o takové lidi, kteří jsou schopní sem tam chodit o víkendu. Za celou tuto ochotu dostanete Certifikát dobrovolníka Českého olympijského výboru.