Divadlo Apartmá v hotelu Plaza

Divadlo: Apartmá v hotelu Plaza

Láká Vás si zaskočit ještě před Vánoci do divadla? Nebo uvažujete, že dárek v podobě vstupenky na divadelní představení by byl to pravé ořechové? Chybu určitě neuděláte ani v jednom případě s koupi vstupenky na divadelní představení Apartmá v hotelu Plaza.

Tuto inscenaci můžete shlédnout v brněnském Mahenově divadle přímo v centru města. Hraje se vždy od 19 hodin. Do konce února se toto představení hraje ještě 5x, máte tedy ještě spoustu šancí.

Děj hry

Luxusní hotelový pokoj hotelu Plaza se stává svědkem setkání třech páru dvojic a jejich nezávislých příběhů. Páry postupně vtipně i nemilosrdně demaskují své partnerské vztahy.

Starší manželský pár se v prvním příběhu snaží rozpomenout na své líbánky, které v pokoji strávili. Druhý příběh zobrazuje úspěšného hollywoodského producenta, jež se v pokoji snaží svést svou někdejší kamarádku a spolužačku. V posledním příběhu se pak rodiče pokouší přemluvit svou dceru, jež propadla předsvatební panice a uzavřela se v koupelně.

Tato trojkomedie plná nečekaných situací a zvratů je zářnou ukázkou mistrných dialogů. Dočkala se dokonce i filmového zpracování.