Brněnské Vánoce 2017

Brněnské Vánoce 2017

Doba adventu se již nezadržitelně blíží, podívejte se proto s námi, co pro Vás město Brno připravilo v tomto nádherném čase.

Slavnostní rozsvícení vánočního stromu

Oficiálně budou Brněnské Vánoce 2017 zahájeny 24. listopadu v 17 hodin na brněnském náměstí Svobody, kde proběhne slavnostní rozsvícení vánočního stromu. To proběhne za podpory biskupa Vojtěcha Cikrleho a primátora města Petra Vokřála, vše bude doprovázeno světelnou show. Program bude také bohatý. Můžete se těšit na Mr. Swing Band či Dětský sbor Brno.

Na všech čtyřech náměstích taktéž v tento den začnou vánoční trhy se všemi chutěmi a vůnemi Vánoc. Stánky budou otevřeny od 9 do 21.45 hodin.

Na co se ještě můžete těšit?

V pondělí 27. 11. vystoupí se svým doprovodem folková zpěvačka Lucie Redlová.

O několik dní později, a to konkrétně 2. prosince si můžete přijít poslechnout zpěvačku, skladatelku a pianistku Hanu Robinson. Ta bude koncertovat se svým pop jazzovým triem – Hana Robinson Trio.

Litvínovský hudebník, performer a textař Xavier Baumaxa do Brna zavítá 7. prosince. Nenechte si jeho show ujít.

Máte-li rádi klasickou hudbu, určitě byste si neměli nechat ujít tradiční vystoupení Metropolitního symfonického orchestru se sborem a sólisty. Toto představení patří každoročně k vyvrcholení vánočních trhů na náměstí Svobody v Brně. Poslechnout si ho můžete 22. prosince od 18 hodin.

Brněnské Vánoce 2017 toho však nabízejí mnohem více. Přijďte s rodinou nasát Vánoční atmosféru, užít si báječných koncertů, nebo výborného punče.